Leiden

Welkom bij Groei & Bloei
Leiden

Uitgelicht

Groenexcursie

Groenexcursie 1 juni

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Leiden e.o.

Van het bestuur. 
De leden hebben per post de flyer met ons jaarprogramma ontvangen. Een gevarieerd programma met bloemschikken, workshops, lezingen, plantenruil avonden en de bustocht tuinexcursie.
Wij blijven u verder op de hoogte houden van het programma 2024 via de website en Nieuwsbrief.

HOUDT U OOK VAN GROEN, BLOEMEN EN PLANTEN? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u uw hobby graag delen met anderen, dan bent u op de juiste plaats bij Groei & Bloei Leiden. Groei & Bloei Leiden is één van de 150 afdelingen van de landelijke vereniging voor tuinliefhebbers. 

Woont u in LEIDEN,  LEIDERDORP, OEGSTGEEST, VOORHOUT, VOORSCHOTEN of ZOETERWOUDE ? Dan bent u welkom bij de afdeling LEIDEN.
 
GROEI & BLOEI LEIDEN EN OMSTREKEN bestaat al vanaf 1877, jawel 144 JAAR OUD, telt ca.350 leden en organiseert een groot aantal activiteiten die het tuinieren nog leuker en interessanter maken. 
 
ONZE ACTIVITEITEN zijn erop gericht om de leden te helpen meer van hun hobby te maken. Daarom zijn er lezingen, excursies naar bijzondere tuinen en kwekerijen, workshops in voor- en najaar en cursussen tuinieren, snoeien en bloemschikken.
Kortom een afdeling om lid van te willen zijn!

ONS TREFPUNT is in Yuverta (dat is de nieuwe naam voor het Wellant College) aan de Lange Voort 70 in Oegstgeest.

Naast deze website geven wij ook een gratis tweemaandelijks nieuwsbrief voor de leden uit, met daarin de agenda van onze afdeling, gedetailleerde informatie over de komende activiteiten en terugblikken op de activiteiten. 

Wilt u LID WORDEN of heeft u een vraag of opmerking gebruik dan ons e-mail adres info(at)leiden.groei.nl

 

Tuinlog

30 Jun

Veris-lente

2024 week 26 Laatste

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden