Leiden

Welkom bij Groei & Bloei
Leiden

Uitgelicht

Afgelast. DAGTOCHT GARDENISTA 16 MEI 2020

De tuinbeurs, georganiseerd door Groei en Bloei!

Meer

TUINENDAGTOCHT, AFGELAST

Een dag genieten van planten en tuinen

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Leiden e.o.

In verband met de situatie rondom het COVID-19 Coronavirus en de door de overheid genomen maatregelen zijn alle geplande activiteiten tot 1 september opgeschort. 
Mogelijk zijn wij genoodzaakt om activiteiten nog verder te verplaatsen of uit te stellen tot volgend jaar. Raadpleeg hiervoor de website en ook ontvangt u bij wijzigingen weer een Nieuwsflits. 

Bestuur Groei & Bloei afdeling Leiden e.o. 

 

HOUDT U OOK VAN GROEN, BLOEMEN EN PLANTEN? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u uw hobby graag delen met anderen, dan bent u op de juiste plaats bij Groei & Bloei Leiden. Groei & Bloei Leiden is één van de 150 afdelingen van de landelijke vereniging voor tuinliefhebbers. 

Woont u in LEIDEN,  LEIDERDORP, OEGSTGEEST, VOORHOUT, VOORSCHOTEN of ZOETERWOUDE ? Dan bent u welkom bij de afdeling LEIDEN.
 
GROEI & BLOEI LEIDEN EN OMSTREKEN bestaat al vanaf 1877, jawel 130 JAAR OUD, telt 550 leden en organiseert een groot aantal activiteiten die het tuinieren nog leuker en interessanter maken. 
 
ONZE ACTIVITEITEN zijn erop gericht om de leden te helpen meer van hun hobby te maken. Daarom zijn er lezingen, excursies naar bijzondere tuinen en kwekerijen, workshops in voor- en najaar en cursussen tuinieren, snoeien en bloemschikken.
Kortom een afdeling om lid van te willen zijn!

ONS TREFPUNT is de Agrarische School het Wellantcollege aan de Lange Voort 70 in Oegstgeest.

Naast deze website geven wij ook een gratis tweemaandelijks INFORMATIEBLAD voor de leden uit, met daarin de agenda van onze afdeling, gedetailleerde informatie over de komende activiteiten en terugblikken op de activiteiten. 

Wilt u LID WORDEN of heeft u een vraag of opmerking gebruik dan ons e-mail adres info(at)leiden.groei.nl

 

Tuinlog

08 Aug

Paul

Een rondje door de knollentuin

07 Aug

Odette

Voor nu

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden