Welkom bij Groei & Bloei

WORKSHOP BLOEMBOLLENMAND MAKEN

In september/ oktober is de tijd aangebroken om een bloembollenmand te maken. Het is de kunst om de beplanting zo samen te...

WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN NAJAAR 2020, BLOEMSCHIKKEN VOOR IEDEREEN!

Zowel jong als oud, man of vrouw, gevorderden of beginners, voor iedereen zijn deze workshops bijzonder leerzaam.

LEZING KIRGIZIË EN MONGOLIË

Kirgizië: een land vol bloemen, natuur en cultuur.

Welkom bij Groei & Bloei Leiden e.o.

Het bestuur van Groei&Bloei Leiden e.o. is verheugd te kunnen mededelen dat wij onze activiteiten weer kunnen opstarten. Wel zijn er i.v.m. de COVID-19 restricties enkele veranderingen door ons aangebracht in de opzet van de activiteiten.

Vanaf nu zullen voorlopig al onze activiteiten op het Wellantcollege plaatsvinden in de kantine van de school. De ruimte is zeer groot en het biedt ons de gelegenheid om met in achtneming van de RIVM richtlijnen toch onze activiteiten aan een grotere groep te kunnen aanbieden.

Ook voor onze activiteiten geldt natuurlijk afstand houden en thuisblijven bij corona gerelateerdegezondheidsklachten. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor onze docenten en sprekers, dus het is onverhoopt mogelijk dat wij op het laatst een activiteit moeten annuleren. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen in dat geval u tijdig te informeren en betaalde cursusgelden te retourneren.
Om verder de activiteiten zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden vragen wij deelnemers van workshops en bezoekers van lezingen rekening te houden met het volgende:

-Voor deelname aan workshops en/of bezoek aan lezingen dient u zich voorafgaand aan de activiteit met uw naam en telefoonnummer aan te melden bij het bestuur (info(at)leiden.groei.nl) of bij de coördinator van de activiteit zoals vermeld in de nieuwsbrief.
-Wij zullen zorgen voor desinfecterende gel en doekjes. Deelnemers worden verzocht bij binnenkomst hun handen te reinigen.
-Wij zullen regelmatig ventileren en ramen openzetten daarom  adviseren we een extra vest of trui mee te nemen.
-Deelnemers van workshops moeten het gebruik van elkaars gereedschap en materialen vermijden. Vermijd verder het gebruik van de centrale garderobe en neem jassen mee naar de eigen zitplaats.
-Daarnaast verzoeken we iedereen op hun plaats te blijven en daarnaast de aanwijzingen van het bestuur te volgen. Koffie en thee zal uitgedeeld worden.

We hopen dat we op deze manier op een verantwoorde wijze onze activiteiten  kunnen voortzetten en wensen u veel plezier met ons najaarsprogramma!

Bestuur Groei & Bloei afdeling Leiden e.o.

HOUDT U OOK VAN GROEN, BLOEMEN EN PLANTEN? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u uw hobby graag delen met anderen, dan bent u op de juiste plaats bij Groei & Bloei Leiden. Groei & Bloei Leiden is één van de 150 afdelingen van de landelijke vereniging voor tuinliefhebbers.

Woont u in LEIDEN,  LEIDERDORP, OEGSTGEEST, VOORHOUT, VOORSCHOTEN of ZOETERWOUDE ? Dan bent u welkom bij de afdeling LEIDEN.

GROEI & BLOEI LEIDEN EN OMSTREKEN bestaat al vanaf 1877, jawel 143 JAAR OUD, telt ca.550 leden en organiseert een groot aantal activiteiten die het tuinieren nog leuker en interessanter maken.

ONZE ACTIVITEITEN zijn erop gericht om de leden te helpen meer van hun hobby te maken. Daarom zijn er lezingen, excursies naar bijzondere tuinen en kwekerijen, workshops in voor- en najaar en cursussen tuinieren, snoeien en bloemschikken.
Kortom een afdeling om lid van te willen zijn!

ONS TREFPUNT is de Agrarische School het Wellantcollege aan de Lange Voort 70 in Oegstgeest.

Naast deze website geven wij ook een gratis tweemaandelijks nieuwsbriefvoor de leden uit, met daarin de agenda van onze afdeling, gedetailleerde informatie over de komende activiteiten en terugblikken op de activiteiten.

Wilt u LID WORDEN of heeft u een vraag of opmerking gebruik dan ons e-mail adres info(at)leiden.groei.nl

Tuinlog

Antje's Tuin

Tuin kommer en kwel