Leiden

Welkom bij Groei & Bloei
Leiden

Uitgelicht

Bustocht naar Gardenista

Bustocht naar Gardenista

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Leiden e.o.

In verband met de aangescherpte Covid 19 maatregelen van de overheid is het nog niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren in het Wellant College. Het bestuur van Groei & Bloei Leiden e.o. organiseert daarom voorlopig alle activiteiten via internet. 

Bestuur Groei & Bloei afdeling Leiden e.o. 

 

HOUDT U OOK VAN GROEN, BLOEMEN EN PLANTEN? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u uw hobby graag delen met anderen, dan bent u op de juiste plaats bij Groei & Bloei Leiden. Groei & Bloei Leiden is één van de 150 afdelingen van de landelijke vereniging voor tuinliefhebbers. 

Woont u in LEIDEN,  LEIDERDORP, OEGSTGEEST, VOORHOUT, VOORSCHOTEN of ZOETERWOUDE ? Dan bent u welkom bij de afdeling LEIDEN.
 
GROEI & BLOEI LEIDEN EN OMSTREKEN bestaat al vanaf 1877, jawel 143 JAAR OUD, telt ca.550 leden en organiseert een groot aantal activiteiten die het tuinieren nog leuker en interessanter maken. 
 
ONZE ACTIVITEITEN zijn erop gericht om de leden te helpen meer van hun hobby te maken. Daarom zijn er lezingen, excursies naar bijzondere tuinen en kwekerijen, workshops in voor- en najaar en cursussen tuinieren, snoeien en bloemschikken.
Kortom een afdeling om lid van te willen zijn!

ONS TREFPUNT is de Agrarische School het Wellantcollege aan de Lange Voort 70 in Oegstgeest.

Naast deze website geven wij ook een gratis tweemaandelijks nieuwsbriefvoor de leden uit, met daarin de agenda van onze afdeling, gedetailleerde informatie over de komende activiteiten en terugblikken op de activiteiten. 

Wilt u LID WORDEN of heeft u een vraag of opmerking gebruik dan ons e-mail adres info(at)leiden.groei.nl

 

Tuinlog

24 Jul

Anneke Duyvesteijn

Water en droogte

24 Jul

Veris-lente

Week 29 2021: mijn natuurlijke slakkenbestrijder:...

Meer

Agenda

26 sep

Bustocht Gardenista

Meer informatie klik hier

Meer