Leiden

Welkom bij Groei & Bloei
Leiden

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei Leiden e.o.

Van het bestuur. 
Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld kunnen wij weer activiteiten organiseren. 
Binnen-activiteiten zijn in de zeer ruime kantine van Yuverta. Daar is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. 
Wij blijven u op de hoogte houden van het programma 2022 via de website en Nieuwsbrief.

HOUDT U OOK VAN GROEN, BLOEMEN EN PLANTEN? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u uw hobby graag delen met anderen, dan bent u op de juiste plaats bij Groei & Bloei Leiden. Groei & Bloei Leiden is één van de 150 afdelingen van de landelijke vereniging voor tuinliefhebbers. 

Woont u in LEIDEN,  LEIDERDORP, OEGSTGEEST, VOORHOUT, VOORSCHOTEN of ZOETERWOUDE ? Dan bent u welkom bij de afdeling LEIDEN.
 
GROEI & BLOEI LEIDEN EN OMSTREKEN bestaat al vanaf 1877, jawel 144 JAAR OUD, telt ca.350 leden en organiseert een groot aantal activiteiten die het tuinieren nog leuker en interessanter maken. 
 
ONZE ACTIVITEITEN zijn erop gericht om de leden te helpen meer van hun hobby te maken. Daarom zijn er lezingen, excursies naar bijzondere tuinen en kwekerijen, workshops in voor- en najaar en cursussen tuinieren, snoeien en bloemschikken.
Kortom een afdeling om lid van te willen zijn!

ONS TREFPUNT is in Yuverta (dat is de nieuwe naam voor het Wellant College) aan de Lange Voort 70 in Oegstgeest.

Naast deze website geven wij ook een gratis tweemaandelijks nieuwsbrief voor de leden uit, met daarin de agenda van onze afdeling, gedetailleerde informatie over de komende activiteiten en terugblikken op de activiteiten. 

Wilt u LID WORDEN of heeft u een vraag of opmerking gebruik dan ons e-mail adres info(at)leiden.groei.nl

 

Tuinlog

08 Feb

Angela's tuin

Ha,daar ben ik weer pfff

08 Feb

Veris-lente

2023 week 6 Tuinjaar 2023 in de startblokken

Meer