WORKSHOP KERSTSTUKJES MAKEN.

WORKSHOP  KERSTSTUKJES MAKEN.

Datum:    woensdagavond 12 december 2018.

Aanvang: 20.00 uur.

Lokatie:  Praktijk/bloemschiklokaal van het Wellant College,

2341 KD  Lange Voort 70, Oegstgeest.

De kerstcommissie van Groei & Bloei is al druk bezig om een mooi kerststuk te bedenken en voor te bereiden. Deze commissie gaat er weer voor zorgen dat U met een fraai kerstbloemstuk naar huis gaat. Zoals altijd wordt het weer een gezellige avond!

Niet alleen voor U maar ook voor het bestuur, want wij zorgen ervoor dat U met een prachtig kerststuk naar huis gaat. Wij, en dat zijn alle bestuursleden, helpen U het kerststuk te maken.

Ondertussen krijgt U van ons koffie of thee, wat later een glaasje wijn of frisdrank.

Voor al het materiaal zorgen wij.

Wel moet U een snoeischaar en een mesje meenemen.

De kosten voor deze avond bedragen € 27,50 p.p. voor leden en hun huisgenoten en niet leden, alles inbegrepen!

U kunt zich opgeven per e-mail of per brief en gelijktijdig het verschuldigde bedrag over maken op bank rek. nr.: NL68INGB0000 005586 t.n.v. Kon. Mij. Tuinbouw en Plantkunde,

Hoge Morsweg 98 B, 2332 HM Leiden met vermelding van kerststukjes maken en uw telefoonnummer !!

De e-mail: teunvanegmond(at)planet.nl  of  brief  vóór 30 november 2018 op sturen naar de heer T. van Egmond, Hoge Morsweg 98 B, 2332 HM Leiden in verband met het bestellen van het materiaal a.u.b. zo spoedig mogelijk opgeven!!