FIETSTOCHT EN TUINBEZOEK ZONDAG 24 JUNI 2018

Op zondag 24 juni organiseren wij een fietstocht vanaf station Lammerschans naar de tuin Heesterlust in Leidschendam.

Over de tuin: Tien jaar geleden begon de eigenaresse Mw. Peski met de aanleg van deze tuin (1,5 ha groot) op haar voormalige kwekerij. De tuin ligt tegenover de drie molens van de drie molenvaart. Wat opvalt is de grote verscheidenheid aan bijzondere bomen en struiken waarover de eigenaresse met enthousiasme vertelt. In de voortuin is een cascade aangelegd met een verval van 2,5 meter, achter het huis is een grand canal, een rozentuin, een kweek gedeelte voor zomerbloemen en groenten. De deelnemers aan deze fietstocht zijn door mevrouw Peski van harte uitgenodigd om haar tuin gratis te bezoeken.

Programma van de fietstocht:

13.00 uur vertrek vanaf station Lammenschans

14.00 uur aankomst bij de tuin

14-16.00 uur bezoek aan de tuin

16.00 uur vertrek naar het sluisje van Leidschendam voor koffie, thee o.i.d.

16.45 uur vertrek naar Leiden

17.45 uur station Lammenschans

Algemeen:

Deelname en bezoek aan de tuin zijn gratis voor zowel leden als niet leden.

In de tuin is niets te koop dus als je iets wilt eten of drinken, zelf meenemen.

De consumpties bij het sluisje zijn geheel voor eigen kosten.

Ga je mee? Leuk, geef je op via info(at)leiden.groei.nl.

N.B. we vertrekken echt om 13.00 uur

Groene daken en heilzame kruiden - Blik op de tuin (854)
Het lot van de mot…