WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN

Start donderdag 4 oktober 2018.
Zowel jong als oud, man of vrouw, gevorderden of beginners, voor iedereen zijn deze workshops bijzonder leerzaam. Onder deskundige leiding van mevr. Anja de Graaf, gaat elke cursist met een prachtig bloemstuk naar huis. En wil je zelf iets maken dan mag dat ook. Voor iedereen wordt voor bloemen gezorgd.
De workshop bestaat uit 3 donderdagavonden 4 oktober, 8 november en 13 december 2018.
Aanvang 19.30 uur.
De workshops worden gegeven in het Wellant College, Lange Voort 70, 2341 KD Oegstgeest (ruime gratis parkeergelegenheid).
De kosten voor 3 avonden zijn totaal € 75,- voor leden en niet-leden. Dit bedrag is incl. koffie of thee, bloemen en materialen.
Zelf meenemen: scherp mesje, snoeischaar en draadtangetje.
Opgeven bij Jan Brussee o.v.v. Workshop Bloemschikken. Wel graag vóór 21 september i.v.m. inkoop van de bloemen.
De gegevens mailen of opsturen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Naam: ………………………………………..        E-mail: ………………………
Adres: ………………………………………..
Postcode/plaats: …………………………….
Telefoonnummer: …………………………….
Ik kom met …………personen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jan Brussee
Van Mathenessestraat 53
2361 KB Warmond
Email: janbrussee(at)casema.nl
Tel.: 071 3011310 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Gelijktijdig met het verzenden van de gegevens het van bedrag overmaken op rek.nr.:
NL25 INGB 0000 1413 84 ten name van K.M.T.P. Leiden, afd. cursussen te Warmond. Met vermelding Bloemschikken. Uw overschrijving geldt als inschrijving.