Natuurlijk houden we ook dit jaar een tuinreisinformatieavond waar u onder het genot van een hapje en een drankje door Cisca van der Zwan zal worden voorgelicht over de reis van 2018 naar Normandië. Cisca kent de omgeving, het hotel en veel van de tuinen die we bezoeken. Hierdoor kan ze inhoudelijk dieper ingaan op de achtergrond van de tuinen.

Hans van der Marel zal na de pauze een interessante video tonen van de tuinen die we vorig jaar in het augustus in Engeland hebben bezocht.

U bent van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen op woensdag 14 februari 2018 om 20.00 uur in het Wellant College, Lang Voort 70, Oegstgeest. Toegang gratis voor leden en niet leden dus neem gerust iemand mee.

Klik op afbeelding en ga naar het pdf-document.  Opens external link in new windowInschijfformulier te printen in Word.