Activiteiten & Actueel

De periode augustus is ons vorig jaar zo goed bevallen dat we hier ook dit jaar voor gekozen hebben.
Dit keer gaan we naar Normandië. Onze vaste mede-reizigers zullen een paar tuinen al kennen. Maar de vorige keer zijn we in het vroege voorjaar geweest en nu gaan we later in het seizoen genieten van de vaste planten die nu op hun allermooist staan. De grassen/prairie tuin le jardin Plume staat in deze periode te schitteren met warme kleuren en wuivende pluimen. Maar we maken ook kennis met onbekende tuinen en er is zelfs een particuliere tuin die speciaal voor ons de deuren opent.
We logeren in het zelfde hotel, Hotel du Casino in Saint Valery en Caux. Degene die hier eerder waren hebben hier warme herinneringen aan. Het uitzicht over het  getijde haventje, het voortreffelijke eten en de gezellige sfeer in het dorpje zijn vaak gememoreerd. Voor het slapen een wandelingetje over de krijtrotsen en we kunnen er de volgende dag weer helemaal tegen.
Ook nu gaan we weer opstap onder de bezielende leiding van Hermine Wyhe-Ruys. Al jaren begeleidt zij ons over de tuinpaden en ook dit jaar weer. 
Natuurlijk houden we ook dit jaar een tuinreisinformatieavond waar u onder het genot van een hapje en een drankje door Cisca van der Zwan zal worden voorgelicht  over de reis van 2018. Er zal nu wat meer op de tuinen zelf worden in gegaan. Hans van der Marel zal na de pauze wat pakkende beelden laten zien van de tuinen die we in 2017 hebben bezocht. U bent van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen op 14 februari 2017 om 20.00 uur in het Wellant College, Lang Voort 70, Oegstgeest. Dus zet hem alvast in uw agenda.

Onderstaand treft u de link voor de flyer met reisinformatie en het inschrijfformulier, veel leesplezier.

  

    Klik op afbeelding en ga naar het pdf-document.  Opens external link in new windowInschijfformulier te printen in Word