Activiteiten & Actueel

De tuinreis van 2017 zal iets anders zijn dan u van ons gewend bent. Allereerst zijn wij gaan samen werken met Groei en Bloei Lisse. Wij hopen dat deze prachtige reis een aanleiding zal zijn om nieuwe reisgenoten te mogen begroeten.

Ook anders dit jaar is de periode dat deze tuinreis staat gepland namelijk 5 t/m 8 augustus. Tot nu toe hebben we alleen voorjaarsreizen gemaakt en hebben we genoten van vroege rozen en veel voorjaarsbloeiers. Echter in augustus staan er weer heel andere planten in bloei en zijn de kleuren warmer. Een tuin toont zichzelf in de nazomer totaal anders dan in het voorjaar. Reden voor ons om eens van periode te veranderen. In het programma zijn diverse oude bekenden opgenomen, maar ook tuinen die we nog nooit hebben bezocht. Kijkt u maar eens naar het programma in onderstaande flyer.

Wat niet verandert is dat we opstap gaan onder de bezielende leiding van Hermine Wyhe-Ruys. Al jaren begeleidt zij ons over de tuinpaden en ook dit jaar weer. 
Natuurlijk houden we ook dit jaar een tuinreisinformatieavond waar u onder het genot van een hapje en een drankje door Bert Vermeijden zal worden voorgelicht  over de reis van 2017. Hans van der Marel zal na de pauze wat pakkende beelden laten zien van de tuinen die we al in het voorjaar hebben bezocht, dan is het contrast in augustus des te groter. U bent van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen op 8 februari 2017 om 20.00 uur in het Wellant College, Lang Voort 70, Oegstgeest. Dus zet hem alvast in uw agenda.

Onderstaand treft u de link voor de flyer met reisinformatie en het inschrijfformulier, veel leesplezier.

Opens external link in new window      Opens external link in new window

    Klik op afbeelding en ga naar het pdf-document.  Opens external link in new windowInschijfformulier te printen in Word

 

 

meer
19
Mar
De Wondere Wereld van Wisselbeplanting
19
Mar
op weg naar t voorjaar