Activiteiten & Actueel

WORKSHOP NESTKASTJE MAKEN 18 SEPTEMBER

WORKSHOP NESTKASTJE MAKEN

In het kader van de levende en met name de vogelvriendelijke tuin organiseert het bestuur een avond waarop er onder begeleiding een nestkastje mét sedumdakje gemaakt kan worden. Tijdens deze avond kunt u tevens persoonlijk advies voor het vogelvriendelijker maken van uw tuin krijgen.
Stan van der Laan van de vogelwerkgroep van de KNNV Leiden e.o. (de vereniging voor veldbiologie) en werkend als projectleider Groen en Duurzaamheid bij de gemeente Haarlemmermeer zal op deze avond aanwezig zijn en kort vertellen over vogelvriendelijke tuinen, het ophangen van nestkastjes en biodiversiteit  in de tuin. Daarnaast kunt u op deze avond aan hem persoonlijk advies vragen over het bevorderen van vogels en meer biodiversiteit in uw eigen tuin.
Voor een meer persoonlijke advies kunt u eventueel een plattegrond en/of foto’s van uw tuin meenemen om zo een, op uw persoonlijke situatie, toegepast advies te krijgen.

Datum:  Woensdag 18 september 2019
Aanvang: 20.00 uur 
Locatie:  Wellant College, Lange Voort 70, Oegstgeest
Kosten:   10,- Euro, inclusief alle materialen, persoonlijk mondeling advies en een kopje koffie of thee


U kunt zich t/m zondag 9 september aanmelden voor deze workshop bij Jan Brussee per e-mail: janbrussee(at)casema.nl of telefonisch 071 – 301 1310 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Tegelijk met het verzenden van de gegevens het bedrag overmaken op rekeningnummer:
NL25 INGB 0000 1413 84 ten name van K.M.T.P. Leiden afd. cursussen te Warmond,
met vermelding Workshop Nestkastje.
Er is plaats voor maximaal 20 personen.