Van het Bestuur.

Allereerst wil het bestuur u een voorspoedig en gezond 2023 toewensen vol met mooie momenten en veel groen plezier.

Een bijzonder Groei & Bloei jaar ligt achter ons. Een jaar met corona-maatregelen en een lockdown waardoor geplande activiteiten opnieuw geen doorgang konden vinden, maar gelukkig ook een jaar waarin we de grootste zorgen over het coronavirus achter ons konden laten en de draad weer geleidelijk aan konden oppakken. Een jaar waarin we gelukkig alsnog allerlei activiteiten konden aanbieden. √Čn een jaar waarin we het 150-jaar bestaan van de landelijke vereniging KMTP/Groei & Bloei  vierden, met o.a. het uitdelen van de Groei&Bloei jubileumtulp aan de leden die onze activiteiten bezochten. Daarnaast hebben we met een bus vol belangstellende G&B Gardenista bezocht en was het Open Tuinen weekend in onze afdeling weer een groot succes. Een jaar om, ondanks alle zorgen in de wereld om ons heen, met plezier op terug te kijken.

Inmiddels is het nieuwe jaar weer begonnen. Een jaar met weer vier seizoenen vol tuin en groenplezier. Het bestuur is druk bezig met de laatste hand te leggen aan het jaarprogramma voor 2023. Een jaarprogramma met een gevarieerd aanbod van in ieder geval verschillende lezingen, de bloemschik- en snoei workshops, plantenruilavonden en het open tuinen weekend in juni.

We verwachten het volledige jaarprogramma in de loop van februari op onze website te presenteren en een gedrukte versie naar onze leden te sturen.

Veel variatie, voor elk wat wils en we hopen u bij onze activiteiten te ontmoeten.