Workshop Bloemschikken

Groei & Bloei, afd. Leiden, start in januari weer met de workshops bloemschikken. In de kantine van het Yuverta College ( dat is de nieuwe naam voor het Wellant College) in Oegstgeest. Zowel  jong als oud, man of vrouw, gevorderden of beginners, voor iedereen zijn deze workshops bijzonder leerzaam. Onder deskundige leiding van mevrouw Anja de Graaf, gaat elke cursist met een prachtig bloemstuk naar huis. Voor  iedereen  wordt voor zowel de bloemen als het overige materiaal gezorgd.

De workshops bestaan uit 3 avonden en zijn dit voorjaar op donderdag 26  januari,  donderdag 23 februari  en  donderdag 30 maart 2023.

Alle avonden beginnen om  19.30 UUR

De kosten voor deze 3 avonden zijn  € 75,-- of  € 25,-- per avond voor leden en niet- leden (incl. koffie of thee, bloemen en materiaal).

Deze workshops zijn zeer succesvol en zij zijn daarom snel volgeboekt. Op dit ogenblik zijn er voor de workshops in het voorjaar nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Als u aan één of meerdere van deze avonden wilt deelnemen kunt u per e-mail contact opnemen met ons bestuurslid Jan Brussee ( janbrussee(at)casema.nl ) om na te gaan of er nog een plaats voor u beschikbaar is. In overleg met hem kan in geval van beschikbaarheid de aanmelding en betaling geregeld worden.