Ledenwerving. Voorjaarsactie april t/m 19 mei.

Nieuwe leden die zich via een afdeling aanmelden hebben extra voordeel boven nieuwe leden die via de landelijke website binnenkomen: via de afdeling krijgen zij een cadeau EN korting, via www.groei.nl moeten zij kiezen tussen het cadeau OF de korting.

Het geschenk bij de Voorjaarsactie 2021 is de Felco 14 snoeischaar, een mooie schaar die ook geschikt is voor mensen met een wat kleinere hand.

Wat houdt de actie in?
Nieuwe leden ontvangen het  april- of mei-nummer gratis.
Zij ontvangen tevens gratis de Felco 14 snoeischaar ter waarde van € 52,-.
De artikelen worden thuis geleverd.

Voor de rest van het jaar 2021 betalen zij nog:
•    met het aprilnummer (18 maart t/m 21 april, betalen vanaf mei): € 38,95 in plaats van € 52,-; een korting van ruim € 13,-
•    met het meinummer (22 april t/m 19 mei, betalen vanaf juni): € 32,95 in plaats van € 44,-; een korting van ruim € 11,-

Gebruik het formulier om u aan te melden via onze afdeling. Alleen dan krijgt u EN korting EN de Felco snoeischaar.
Klik hier om naar het formulier te gaan.