Leiden

Bustocht naar Gardenista 2021

Heeft u in 2019 ook zo genoten van het door Groei en Bloei georganiseerde tuinevenement GARDENISTA? Wij ook!
Gelukkig wordt het dit jaar weer georganiseerd van 22-26 september. 
Het thema van dit jaar, Leef in het groen, staat voor het goede gevoel dat groen kan geven. De bezoekers gaan dit ervaren in een totale groenbeleving, zodat ze er ‘groener uit komen dan ze binnenkomen’. Daarbij gaan we verder dan tuinen en bloemen; op alle onderdelen van het festival speelt duurzaamheid een centrale rol. Meer informatie? Zie website van Gardenista klik hier
De afdeling Leiden e.o. organiseert ook nu weer een dagtocht naar dit terugkerende tuinevenement. Dat dit jaar wordt gehouden op een nieuwe locatie: De Historische Buitenplaats Den Alerdinck een prachtig landgoed gelegen in Laag Zuthem in de buurt van Zwolle. Gaat u mee?
Datum: 26 september
Vertrek vanaf transferium: 9.00, verwachtte thuiskomst ca.18.00
Doel: tuinevenement Gardenista, buitenplaats Alerdinck
Kosten: 35,00 euro, inclusief entree, ‘s morgens koffie of thee en ‘s middags fris en een knabbeltje in de bus.

U kunt zich opgeven bij: info@leiden.groei.nl, vermeld in deze e-mail u naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u meegaat. Zorgt u wel dat de naam van degene die reserveert en degene die betaalt het zelfde zijn? Anders kunnen wij uw betaling niet aan uw reservering koppelen.
Gelijktijdig met het verzenden van de gegevens het bedrag overmaken op rek.nr.: NL68 INGB 0000005586 ten name van Pen Kon Mij v Tuinbouwen Plantkunde te Leiden,  Met vermelding Bustocht Gardenista en uw telefoonnummer. Uw overschrijving geldt als inschrijving.